Vecht tegen plasticvervuiling met de beste serie flessen ter wereld, voor de wereld.

Sterk, lichtgewicht en het ideale formaat voor in elke rugzak of fleshouder op de fiets.

Wat maakt de Dopper de beste herbruikbare waterfles voor jou? Ten eerste: hij is eindeloos hervulbaar met kraanwater, vaatwasserbestendig tot 65 °C, BPA-vrij, ftalaatvrij en lichtgewicht, ideaal voor onderweg. Buiten dat: de opening heeft een diameter die een optimale waterstroom en drinkgemak garandeert. En dan is er ook nog dat unieke driedelige ontwerp – fles, beker en dop – waardoor je een Dopper gemakkelijk vult en uit elkaar haalt om schoon te maken. Zo heb je altijd water bij je om te drinken (of delen). Geniaal.

Dopper is een Certified B Corporation die zakendoen gebruikt als een kracht voor het goede. Elke verkochte fles vermindert plasticvervuiling en biedt toegang tot schoon drinkwater in Nepal. In 2020 lanceerden ze de Dopper Wave - een wereldwijde beweging die een golf van verandering creëert, groot genoeg om onze oceanen te redden van plasticvervuiling.

De Dopper Original wordt in Nederland gemaakt met behulp van windenergie.

Dopper’s doel is om een circulaire economie te helpen creëren, daarom is de Dopper Original Cradle to Cradle CertifiedTM (Zilver).

Alle Dopper-flessen zijn gemaakt van 100% recyclebare materialen.