Over Wereldwinkel Krimpen a/d IJssel

Wereldwinkel Krimpen aan den IJssel is gevestigd in Ontmoetingscentrum De Tuyter. Sinds 1979 zijn we actief in Krimpen aan den IJssel. Al meer dan 40 jaar zetten we ons met veel enthousiasme in voor eerlijke en duurzame handel.

Al onze 27 vrijwilligers willen graag het verhaal vertellen over de artikelen in onze winkel en wat de Fairtrade handel betekent voor de makers van die producten. Want er is veel te vertellen over vakmanschap die van generatie op generatie wordt door gegeven, over materialen die gebruikt worden of hoe recyclen prachtige nieuwe producten geeft. Over hoe eerlijke handel een positieve invloed heeft op de levens van de producenten; een leefbaar loon, scholing van de kinderen, medische hulp bijvoorbeeld.

Naast Fairtrade producten verkopen we ook steeds meer artikelen die vervuiling van het milieu tegen gaan. Dopper waterflessen, stoffen broodzakjes, bamboe rietjes zijn voorbeelden van producten die de afvalberg verkleinen. 

Met elkaar kunnen we voor mensen ver weg en dicht bij huis een verandering in gang zetten. We zien je dan ook graag in onze (web-)winkel!

Heb je een vraag over een product of wil je weten of een speciaal product ook bij ons te krijgen is, bel of mail ons gerust.

Telefoon: 0180 516060

Mail: