Ruilen en retourneren

Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Als je jouw bestelling wilt wijzigen, is dit mogelijk tot je pakket verzonden is. Neem hiervoor contact op met onze winkel, wij helpen je graag verder!

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik een artikel terug stuur?
Als je je product binnen 14 dagen terugstuurt en geen nieuw exemplaar wilt hebben, kun je er voor kiezen het aankoopbedrag terug te vragen. Het bedrag wordt dan na ontvangst van je bestelling overgemaakt op je rekening.

Hoe kan ik mijn aankopen ruilen of retourneren?
Bij de webshop van de Wereldwinkel kun je een artikel ruilen of retourneren binnen 14 dagen na je aankoop. Het is van belang dat de producten die je ruilt of retourneert compleet zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten. Je kunt je producten per post retourneren, de kosten voor de verzending zijn voor eigen rekening. Neem in dat geval contact op met ons via wereldwinkel.krimpen@gmail.com voor de retourprocedure. Het is mogelijk om je product te ruilen of retourneren in de winkel.

Product beschadigd, of niet compleet?
Is het product beschadigd of niet compleet, neem dan zo spoedig mogelijk via ons mailadres contact op met ons. In overleg met jou regelen we dat je een nieuw, onbeschadigd of compleet exemplaar thuisgestuurd krijgt.